Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Το Z-mall εγγυάται ότι η τιμή σε κάθε προϊόν που διατίθεται από τον ιστότοπο του είναι ίση ή και χαμηλότερη από την τιμή πώλησης των ιδίων προϊόντων σε άλλα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που τα προμηθεύονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε εάν εντός μιας (1) ημέρας από την ημερομηνία αγοράς, βρείτε προϊόν που προμηθευθήκατε από το z-mall σε φθηνότερη τιμή σε άλλο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, στείλτε μας ένα e-mail στο support@z-mall.gr, επισυνάπτοντας το link όπου βρήκατε την φθηνότερη τιμή και εμείς μετά την διασταύρωση θα σας επιστρέψουμε την διαφορά.

Στην περίπτωση που βρείτε προϊόν σε χαμηλότερη τιμή από αυτή του Z-mall πριν από την αγορά, σας εγγυούμαστε ότι θα αγοράσετε από το Z-mall το προϊόν αυτό στην ίδια τιμή με αυτή που το έχετε βρεί, ενώ επιπλέον θα κερδίσετε και τα Z-coins που σας αναλογούν, υπηρεσία που προσφέρει μόνο το Z-mall.

Προϋποθέσεις εγγύησης χαμηλότερης τιμής:


  • 1) Η γνωστοποίηση στο z-mall θα πρέπει να γίνει εντός μιας (1) ημέρας από την ημερομηνία αγοράς
  • 2) Η σύγκριση θα γίνεται επί της αναγραφόμενης τιμής στην σελίδα του προϊόντος συνυπολογίζοντας πάντοτε και τα διάφορα επιπλέον κόστη όπως π.χ τα μεταφορικά.
  • 3) Η σύγκριση θα γίνεται στον ίδιο ακριβώς κωδικό είδους και στο ίδιο χρώμα και μέγεθος εάν τυχόν το είδος έχει χρώματα ή μεγέθη. Π.χ. εάν ένα άλλο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα έχει στο απόθεμα του ένα μόνο μέγεθος, η εγγύηση χαμηλότερης τιμής ισχύει για το συγκεκριμένο μέγεθος μόνο.
  • 4) Η σύγκριση θα γίνεται με προϊόντα που έχουν τον ίδιο χρόνο παράδοσης με αυτόν που δίνουμε στο z-mall. Σε διαφορετική περίπτωση είναι στην ευχέρεια μας να εγγυηθούμε την χαμηλότερη τιμή ή όχι.

 

* Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής ΔΕΝ ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε άλλο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα

** Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής δεν ισχύει για τα προϊόντα του Super Market.

ZBannerAd POSITION:BACKGROUND PAGEGROUP:ALL